CATALUNYA RÀDIO – REVOLUCIÓ 4.0

tots els programes

A “Revolució 4.0″amb la periodista Xantal Llavina i el seu equip de col·laboradors, volem parlar cada setmana dels emprenedors, d’innovació, de creativitat, de competitivitat, d’empreses digitals, i d’aquells que han aconseguit ser influents, cares conegudes i que han tingut èxit en diferents sectors professionals gràcies a la seva bona transformació emprenedora i digital. Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio ha rebut el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017 per l’associació ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC).

Si voleu saber tot el que ens depara el futur d’aquesta quarta revolució industrial que estem vivim, anomenada Indústria 4.0, us ho explicarem, cada setmana, els diumenges de 23h a 24h a Catalunya Ràdio i sempre a la web.

Ho volem fer d’una manera planera, distesa i també amb molt de sentit de l’humor! Com va dir John Lennon: “Defenso la revolució dels nostres caps”.

“Revolució 4.0” no s’atura mai. Ens podeu seguir al Facebook i al Twitter del programa, i ens podeu escriure al correu revolucio4@catradio.cat.