EMPRENDEDORES TV

Aquesta és la meva col·laboració amb el projecte EMPRENDEDORES TV – el magazine tecnològic – theNEXTBIGthing.

Com ha canviat el món dels tablets amb l’arribada del l’iPad?
Què és la televisió en tres dimensions?
Aquestes i altres qüestions es tractaran a theNEXTBIGthing, la nova sèrie que estrena Emprendedores TV, el canal d’emprenedors de la Fundació Banesto.

Amb la innovació com a base, s’ofereixen a partir d’ara dos capítols setmanals amb els temes més importants sobre el món de les tendències, la innovació i la tecnologia.

L’objectiu de theNEXTBIGthing és divulgar mitjançant continguts audiovisuals de caràcter avantguardista i amb un format molt semblant al de la televisió, les últimes tendències tecnològiques i empresarials. A més, aquesta sèrie produïda per Emprendedores TV s’encarregarà de promoure la innovació de les petites i mitjanes empreses, que representen el 90% del nostre teixit empresarial.

theNEXTBIGthing començarà parlant de la revolució que ha suposat el iPad al mercat tecnològic actual. Però això només serà l’inici. La creació de la televisió interactiva que està suposant un canvi de mentalitat, tant per a usuaris com per a empresaris, o l’expansió de la televisió en tres dimensions seran alguns dels continguts que podem anar descobrint en aquests capítols d’estrena.