XANTAL LLAVINA

Xantal Llavina. Periodista de televisió, ràdio i premsa. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Com a directora i presentadora de continguts de programes de ràdio i tv ha obtingut: PremiZapping 2017, PremiRAC 2013 i PremiTIC 2017.

Aquests són els diferents mitjans de comunicació on ha treballat i col·laborat a la TV: ElPuntAvuiTV, TV3, Barça TV, BarcelonaTV, TVE, Canal 33. A la Ràdio: Ràdio 4- RNE, Catalunya Ràdio, RAC1, Punto Radio. A la Premsa: El Periódico de Catalunya, Público-Públic, El Punt Avui.

Actualment Directora i Presentadora del programa de ràdio  “Revolució 4.0” a l’antena de Catalunya Ràdio, 3era Temporada. Cada Diumenge de 23h a 24h. El “Revolució 4.0” estrena tercera temporada sent el programa referència d’emprenedors i transformació digital a l’antena de Catalunya Ràdio els diumenges de 23.00 a 24.00 de la nit. La periodista Xantal Llavina i el seu equip de col·laboradors desgranen les figures dels emprenedors i les eines de futur de la societat digital. Les claus són la innovació, la creativitat, la competitivitat, les empreses digitals i tots aquells que han aconseguit ser casos d’èxit en els seus sectors professionals. L’eix principal del programa és l’entrevista. Per aquest espai continuaran passant personatges molt rellevants del món d’internet, la literatura, el cinema, l’economia o els mitjans de comunicació…

En aquesta tercera temporada, hi ha dos fitxatges nous: l’economista Santiago Niño-Becerra, que farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l’economia, i Josep Maria Ganyet, que a #GanyetTime farà un resum del que cal saber en canvis disruptius TIC a tot el món. A les diferents seccions seguim explicant els canvis digitals més immediats, les històries de talent de joves emprenedors, empreses innovadores, internet de les coses, “big data”, ciberseguretat, societat digital amb els principals líders d’opinió d’emprenedoria i digitalització del país.        El programa “Revolució 4.0” de Catalunya Ràdio ha estat guardonat amb el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017 per l’associació ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya. Cada any celebra els Premis Emprenedors, en un acte de reconeixement als deu millors emprenedors joves en noves tecnologies de Catalunya. “Revolució 4.0”, els diumenges, a Catalunya Ràdio, de 23.00 a 24.00 de la nit, sempre a la web i, també, reemissió en antena: diumenge, de 3.00 a 4.00 de la matinada.

 

Actualment Directora i Presentadora del programa “Autèntics.cat” #PremiZapping2017 al PuntAvui TV, els Diumenges a les 21.30h, 2ona Temporada. Entrevistes als millors conferenciants i professionals en general del país. Aquells que ens aporten les idees més innovadores en: emprenedoria, innovació, creativitat, competitivitat, actitud positiva, optimisme, societat digital i motivació… Entrevistes publicades també al diari ElPuntAvui els diumenges. Autèntics.cat: Guanyador Premi Zapping 2017 al Millor Programa Local de Catalunya pel TAC, Associació de Telespectadors de Catalunya.

Save

TELEVISIÓ

TV3– Documental- “El meu avi no va anar a Cuba” de BataBat per TVC. Presentadora i Veu en off.

El PuntAvui TV– Directora i Presentadora del programa Autèntics.cat #PremiZapping2017, els diumenges a les 21.30h, 2ona Temporada. Entrevistes amb els millors professionals i conferenciants: innovació, competitivitat,emprenedoria, creativitat. Guanyador Premi Zapping 2017 al Millor Programa Local de Catalunya pel TAC, Associació de Telespectadors de Catalunya.

TV3-Col·laboració tertúlia social i actualitat al programa Divendres TV3 a TVC.

Canal 33– “Els Dies Clau”: Veu del programa d’actualitat de Nous Formats de Televisió de Catalunya “ Els Dies Clau”.

– Brutal Media: Direcció i guió de 20 reportatges dels principals Arquitectes catalans amb projecció intenacional pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

-Efectivament- Esport3: Col·laboradora mensual.

Barça TV : Presentadora, guionista i codirectora de la tertúlia esportiva blaugrana i entrevistes a persones de diferents àmbits socials i culturals al programa de nit “La Nit del Lloro” de Barça TV.

Emprendedores TV: Presentadora del magazine sobre innovació i tecnologia ‘The Next BigThing’ de la Fundació Banesto. En castellà.

TV3: Presentadora, guionista, reportera i col·laboradora diària “El Club” de l’Albert Om , el programa de les tardes de TV3 durant 3 temporades.

TV3:” El Club d’Estiu” de TVC, guionista, reportera i presentadora.

TV3: Presentadora i guionista del programa de nit a l‟estiu. “La Nit en Directe” amb Xescu Tapias amb la productora Mediapro, TVC.

TV3: “En Directe” amb Mari Pau Huguet, Mediapro, TVC, Reportera, guionista i productora dels reportatges d‟actualitat.

TV3: “L’Estiu en Directe” Mediapro TVC, Reportera, guionista i productora dels reportatges d‟actualitat.

TV3: Guionista i productora de la primera Gal·la Català de l‟any de TVC. Broadcaster, SL.

TV3: Co-presentadora de la Cavalcada de Reis de TV3 2006 des de l’Hospitalet i el 2008 des de Mallorca .

-Informatius Barcelona TV: Redactora, Presentadora i coeditora dels Informatius del migdia i del cap de setmana de BTV i ENG- Redactora dels informatius.

TVE: Becària i redactora del programa de política “135 escons”

Televisió

RÀDIO

Catalunya Ràdio-Directora i Presentadora del programa de ràdio  “Revolució 4.0” a Catalunya Ràdio, 3era Temporada. Cada diumenge de 23h a 24h es parla dels emprenedors, d’innovació, de creativitat, de competitivitat, d’empreses digitals. Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017 per GrausTIC.

Ràdio4-RNE. Directora i Presentadora durant tres temporades de les Tardes de RNE Ràdio4 amb el programa magazine “Directe 4.0”. Cada tarda de dilluns a divendres de 16h a 19h. El programa “Directe 4.0” va rebre Menció de qualitat al Millor programa de Ràdio‟ en els 13ens guardons de Ràdio Associació de Catalunya 2013, PremisRAC.

-Presentadora dels Premis Sant Jordi de Cinema de RNE a Catalunya en la seva cinquanta-sisena edició, 2011 .

Catalunya Ràdio: Col·laboradora de El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes.

Catalunya Ràdio: ‘Només elles’ seccions d‟entrevistes a dones destacades al programa “Vist i no Vist”.

Punto Radio: Guionista, Productora i Locutora, Al programa ‘A las Doce en Punto’ amb Manel Fuentes, Óscar Dalmau i Óscar Andreu a Punto Ràdio.

Catalunya Ràdio – Col·laboradora amb Joaquim Maria Puyal: ‘Transmissions del Barça a Catalunya Ràdio’. Servei d‟atenció a l‟oient. Premi Nacional de Radiodifusió 2004

RAC 1: Guionista, redactora i locutora al Programa “L’Hora del Pati – Estiu” amb la productora d‟Albert Om.

Ràdio

PREMSA

El Periódico de Catalunya publicació d’entrevistes sobre el món TIC i Internet a “TalentDigit@l”.

Diari EL PUNT AVUI Entrevistes Xarxa Soci@l sobre el món de Internet i la Tecnologia. I publicació resum de les entrevistes dels conferenciants d’Autèntics.cat.

Diari Público. Col·laboració

Premsa

LLIBRE

El 2011 va publicar el llibre, Facebook: “Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món.” amb Profit Editorial.

Llibre

RECONEIXEMENTS PROGRAMES

-Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017 per l’associació ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya (GrausTIC). (Directora i presentadora)

-Autèntics.cat PUNTAVUITV : Guanyador Premi Zapping 2017 al Millor Programa Local de Catalunya pel TAC, Associació de Telespectadors de Catalunya. Premi Zapping (Directora, presentadora i guionista)

-Magazine “Directe 4.0” de Radio 4 RNE. 3 Temporades. Premi Menció de Qualitat al Millor Programa de Ràdio en els Premis Radio Associació de Catalunya 2013, Premis RAC. (Directora i Presentadora)

-Premio Micròfon de Plata 2009 per l’Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa, Ràdio i Televisió per a l’últim programa de “El Club” Tv3. ( Guionista i reportera del programa)

-Premi de Comunicació no Sexista 2009 per la ADPC per a l’equip: “El Club” Tv3. (Guionista i reportera del programa)

-Premi Nacional Radiodifusió 2004 per a l’equip: de Catalunya Ràdio de les Transmissions de Joaquim Maria Puyal”.(Locutora-Servei d’atenció a l’oient)

Actes per a entitats com:

REPSOL, GENERALITAT DE CATALUNYA, AJUNTAMENT DE BARCELONA, BANCO SANTADER MONTMELÓ, GALAS BANCO SANTANDER FERRARI EN BARCELONA Y VALENCIA, CAIXA MANLLEU, CAIXA PENEDÈS, GALAS DE LOS PREMIOS BBVA DE TEATRO, DIA DE LA CAMBRA, FUNDACIÓN ROSA ORIOL, FUNDACIÓN OBRA SOCIAL LA CAIXA, CAMBRA DE COMERÇ DE SABADELL, PASSAREL.LA 080 GENERALITAT, FESTES DE LA MERCÈ AJ. DE BCN, CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA, FUNDACIÓ PUNTCAT, CAMPAÑA DE COMUNICACIÓN DE LINKEDIN EN CATALÁN, FUNDACIÓN ESCLEROSI MÚLTIPLE, CONDIS, PREMIOS SANT JORDI DE CINEMATOGRAFIA DE RADIO NACIONAL DE ESPAÑA, RNE, CAVA SOLIDARIO SUMANT, ASOCIACIÓN CONTRA LA ANOREXIA Y LA BULÍMIA, TOYOTA, LEXUS, DONES PERIODISTES DE CATALUNYA, PREMIOS WEB AL PUNT DE LA FUNDACIÓN PUNTCAT CATALUÑA, BARCELONA STARTUP WEEK DE TECHSTARS…

Més informació