XANTAL LLAVINA

Xantal Llavina. Periodista de televisió, ràdio i premsa. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Ramon Llull i Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra. Com a Directora i Presentadora ha obtingut PremiZapping i PremiRAC. 

Aquests són els diferents mitjans de comunicació on ha treballat i col·laborat a la TV: ElPuntAvuiTV, TV3, Barça TV, BarcelonaTV, TVE, Canal 33. A la Ràdio: Ràdio 4- RNE, Catalunya Ràdio, RAC1, Punto Radio. A la Premsa: El Periódico de Catalunya, Público-Públic, El Punt Avui.

Actualment Directora i Presentadora del programa “Autèntics.cat” #PremiZapping2017 al PuntAvui TV, els diumenges a les 22.30h. Entrevistes als millors conferenciants. Aquells que ens aporten les idees més innovadores en: emprenedoria, innovació, creativitat, competitivitat, actitud positiva, optimisme, societat digital i motivació. No és només una entrevista de personatge sinó de temàtica, basada en una de les seves conferències. Entrevistes publicades també al diari ElPuntAvui els diumenges. Autèntics.cat: Guanyador Premi Zapping 2017 al Millor Programa Local de Catalunya pel TAC, Associació de Telespectadors de Catalunya.

Save

Actualment Directora i Presentadora del programa de ràdio  “Revolució 4.0”, a Catradio.cat. Cada setmana, els dijous 19h, es parla dels emprenedors, d’innovació, de creativitat, de competitivitat, d’empreses digitals, i d’aquells que han aconseguit ser influents, cares conegudes i que han tingut èxit en diferents sectors professionals gràcies a la seva bona transformació emprenedora i digital. Col·laboració amb Divendres TV3 a la tertúlia.

TELEVISIÓ

– El PuntAvui TV- Directora i Presentadora del programa Autèntics.cat #PremiZapping2017, els diumenges a les 22.30h. Entrevistes amb els millors confereciants: innovació, competitivitat,emprenedoria, creativitat. Guanyador Premi Zapping 2017 al Millor Programa Local de Catalunya pel TAC, Associació de Telespectadors de Catalunya.

-TV3-Col·laboració tertúlia social i actualitat al programa Divendres TV3 a TVC.

-TV3-Canal 33- “Els Dies Clau”: Veu del programa d’actualitat de Nous Formats de Televisió de Catalunya “ Els Dies Clau”.

– Brutal Media: Direcció i guió de 20 reportatges dels principals Arquitectes catalans amb projecció internacional pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

-Efectivament- Esport3: Col·laboradora mensual.

-Barça TV : Presentadora, guionista i codirectora de la tertúlia esportiva blaugrana i entrevistes a persones de diferents àmbits socials i culturals al programa de nit “La Nit del Lloro” de Barça TV.

– Emprendedores TV: Presentadora del magazine sobre innovació i tecnologia ‘The Next BigThing’ de la Fundació Banesto. En castellà.

– TV3: Presentadora, guionista, reportera i col·laboradora diària “El Club” de l’Albert Om , el programa de les tardes de TV3 durant 3 temporades.

-TV3:” El Club d’Estiu” de TVC, guionista, reportera i presentadora.

-TV3: Presentadora i guionista del programa de nit a l‟estiu. “La Nit en Directe” amb Xescu Tapias amb la productora Mediapro, TVC.

– TV3: “En Directe” amb Mari Pau Huguet, Mediapro, TVC, Reportera, guionista i productora dels reportatges d‟actualitat.

–TV3: “L’Estiu en Directe” Mediapro TVC, Reportera, guionista i productora dels reportatges d‟actualitat.

-TV3: Guionista i productora de la primera Gal·la Català de l‟any de TVC. Broadcaster, SL.

-TV3: Co-presentadora de la Cavalcada de Reis de TV3 2006 des de l’Hospitalet i el 2008 des de Mallorca .

-Informatius Barcelona TV: Redactora, Presentadora i coeditora dels Informatius del migdia i del cap de setmana de BTV i ENG- Redactora dels informatius.

-TVE: Becària i redactora del programa de política “135 escons”

Televisió

RÀDIO

-Directora i Presentadora del programa de ràdio  “Revolució 4.0”, a Catradio.cat. Cada setmana, els dijous 19h, es parla dels emprenedors, d’innovació, de creativitat, de competitivitat, d’empreses digitals,

-Directora i Presentadora durant tres temporades de les Tardes de RNE Ràdio4 amb el programa magazine “Directe 4.0”. Cada tarda de dilluns a divendres de 16h a 19h. El programa “Directe 4.0” va rebre Menció de qualitat al Millor programa de Ràdio‟ en els 13ens guardons de Ràdio Associació de Catalunya 2013, PremisRAC.

-Presentadora dels Premis Sant Jordi de Cinema de RNE a Catalunya en la seva cinquanta-sisena edició, 2011 .

-Catalunya Ràdio: Col·laboradora de El matí de Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes.

-Catalunya Ràdio: ‘Només elles’ seccions d‟entrevistes a dones destacades al programa “Vist i no Vist”.

-Punto Radio: Guionista, Productora i Locutora, Al programa ‘A las Doce en Punto’ amb Manel Fuentes, Óscar Dalmau i Óscar Andreu a Punto Ràdio.

-Catalunya Ràdio – Col·laboradora amb Joaquim Maria Puyal: ‘Transmissions del Barça a Catalunya Ràdio’. Servei d‟atenció a l‟oient. Premi Nacional de Radiodifusió 2004

– RAC 1: Guionista, redactora i locutora al Programa “L’Hora del Pati – Estiu” amb la productora d‟Albert Om.

Ràdio

PREMSA

El Periódico de Catalunya publicació d’entrevistes sobre el món TIC i Internet a “TalentDigit@l”.

Diari EL PUNT AVUI Entrevistes Xarxa Soci@l sobre el món de Internet i la Tecnologia. I publicació resum de les entrevistes dels conferenciants d’Autèntics.cat.

Diari Público. Col·laboració

Premsa

LLIBRE

El 2011 va publicar el llibre, Facebook: “Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món.” amb Profit Editorial.

Llibre

RECONEIXEMENTS PROGRAMES

Autèntics.cat PUNTAVUITV : Guanyador Premi Zapping 2017 al Millor Programa Local de Catalunya pel TAC, Associació de Telespectadors de Catalunya. Premi Zapping (Directora, presentadora i guionista)

Magazine “Directe 4.0” de Radio 4 RNE. 3 Temporades. Premi de Qualitat al Millor Programa de Ràdio en els Premis Radio Associació de Catalunya 2013, Premis RAC. (Directora i Presentadora)

Premio Micròfon de Plata 2009 per l’Associació Professional Espanyola d’Informadors de Premsa, Ràdio i Televisió per a l’últim programa de “El Club” Tv3. ( Guionista i reportera del programa)

Premi de Comunicació no Sexista 2009 per la ADPC per a l’equip: “El Club” Tv3. (Guionista i reportera del programa)

Premi Nacional Radiodifusió 2004 per a l’equip: de Catalunya Ràdio de les Transmissions de Joaquim Maria Puyal”.(Locutora-Servei d’atenció a l’oient)

Actes per a entitats com:

REPSOL, GENERALITAT DE CATALUNYA, AJUNTAMENT DE BARCELONA, BANCO SANTADER MONTMELÓ, GALAS BANCO SANTANDER FERRARI EN BARCELONA Y VALENCIA, CAIXA MANLLEU, CAIXA PENEDÈS, GALAS DE LOS PREMIOS BBVA DE TEATRO, DIA DE LA CAMBRA, FUNDACIÓN ROSA ORIOL, FUNDACIÓN OBRA SOCIAL LA CAIXA, CAMBRA DE COMERÇ DE SABADELL, PASSAREL.LA 080 GENERALITAT, FESTES DE LA MERCÈ AJ. DE BCN, CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA, FUNDACIÓ PUNTCAT, CAMPAÑA DE COMUNICACIÓN DE LINKEDIN EN CATALÁN, FUNDACIÓN ESCLEROSI MÚLTIPLE, CONDIS, PREMIOS SANT JORDI DE CINEMATOGRAFIA DE RADIO NACIONAL DE ESPAÑA, RNE, CAVA SOLIDARIO SUMANT, ASOCIACIÓN CONTRA LA ANOREXIA Y LA BULÍMIA, TOYOTA, LEXUS, DONES PERIODISTES DE CATALUNYA, PREMIOS WEB AL PUNT DE LA FUNDACIÓN PUNTCAT CATALUÑA, BARCELONA STARTUP WEEK DE TECHSTARS…

Més informació