TV3

A TV3 amb la productora Mediapro i el programa “L’Estiu en Directe” la periodista Xantal Llavina va fer de reportera d’actualitat, després de l’estiu, es va incorporar a la nova temporada del programa consolidat “En Directe” presentat per Mari Pau Huguet on va continuar fent de reportera. A continuació a l’estiu 2006, juntament amb el periodista Xescu Tapias va presentar el nou programa de TVC, “La Nit en Directe” fent entrevistes des del plató i presentant connexions en directe.

Xantal Llavina va seguir amb dos projectes a TV3: va ser productora i guionista de la primera “Gal•la del Català de l’Any” amb la productora del periodista Josep Cuní, Broadcaster i després es va incorporar de nou com a reportera, presentadora i guionista al programa del periodista Albert Om, “El Club”, el programa de les tardes de TV3. També va ser guionista , presentadora i reportera del programa versió estiu “El Club d’Estiu”.

A TVC també va ser co-presentadora de la Cavalcada de Reis de TV3 l’any 2006 des de l’Hospitalet de Llobregat i el 2008 des de Mallorca juntament amb el periodista  Xavier Abad. Va estar vinculada a TV3 fins el 2009, quan El Club va arribar als 1.000 programes i al seu comiat definitiu en antena.