Com serà el món de demà? Torna “Revolució 4.0”

Nova temporada i noves preguntes sobre com serà el món de demà en cinc àmbits que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut. Andreu Buenafuente serà el primer convidat de “Revolució 4.0”

La pandèmia del coronavirus ha fet avançar cinc anys la revolució digital. Però, ara que la societat està més digitalitzada que mai, ha sorgit la necessitat de preguntar-se com serà el món de demà en temes que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut.

Per aprofundir en aquests àmbits, cada episodi tindrà un convidat central i experts a l’àgora de debat. Entre altres, comptarà amb la participació del còmic i productor Andreu Buenafuente; el president del Barça Joan Laporta; l’actor Jordi Sánchez; l’economista Santiago Niño-Becerra; el cuiner Nandu Jubany i l’actriu Itziar Castro.

Primer capítol, amb Andreu Buenafuente: “El més extraordinari de la meva carrera ha estat fer TV des de casa”

La Covid-19 ha impulsat com mai el teletreball per mantenir els llocs de treball. El 32% dels empleats poden fer treball en remot, una pràctica relativament minoritària abans de la pandèmia. Però, estem preparats per al teletreball? Quins avantatges i inconvenients té? A més a més, la pandèmia ha suposat que molta gent es quedi sense feina i hagi d’emprendre un negoci nou o una altra professió. Això, mentre es viu un abans i un després en l’educació, que evoluciona cap a un model més virtual.

Al primer capítol de la nova temporada, Xantal Llavina parla amb Andreu Buenafuente d’aquests temes i de la seva vida i trajectòria professional. El còmic i productor afirma que la revolució digital va sola, però que l’emocional l’han de fer les persones, i confessa, entre altres coses, que fer televisió des de casa ha estat el més extraordinari de la seva carrera i que li sembla que no es jubilarà mai.

El programa també comptarà amb la participació, a l’Àgora, del periodista i cap de redacció d’El País Ramon Besa, l’exjugador de bàsquet del Barça i ara empresari Ferran Martínez, la periodista i escriptora Empar Moliner, l’activista Simona Levi i el consultor i divulgador Albert Cañigueral, autor del llibre “El trabajo ya no es lo que era”, entre d’altres.

 

Veure més
Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.