“Directe 4.0″ de Ràdio 4 emet un especial de tres hores des del Saló de la Infància de Barcelona

Xantal Llavina comptarà amb l’Helena Rakosnik, presidenta del Festival de la Infància

 

Xantal Llavina és la presentadora i directora del magazine “Directe 4.0″ de Ràdio 4, acompanyada del seu equip habitual: Quique Quera, Edu Fusté, Ferran Grau, Quim Masferrer, Ramón Fornós i Joan Melero.

COMUNICACIÓ – TVE CATALUNYA 03.01.2013Aquest divendres 4 de gener, tot l’equip del “Directe 4.0″ es desplaça al Festival de la Infància de Barcelona per emetre un programa especial de tres hores. Xantal Llavina entrevistarà Helena Rakosnik, la primera dama de Catalunya i presidenta del Festival de la Infància.

 

 

Aquest programa especial, dedicat als nens, a més de l’entrevista a Helena Rakosnik, comptarà amb l’actuació del grup juvenil Macedònia i amb la visita de l’actor Enric Cambray que participa a “Geronimo Stilton, el musical del Regne de la Fantasia”. I la Patge Estel recollirà les cartes dels nens pels Reis d’Orient.

Xantal Llavina parlarà de l’edició d’enguany, la 49ª, amb la directora del Saló, Marta Serra que explicarà quins són els eixos principals i perquè han volgut fer de l’alimentació un dels objectius d’aquests dies. També participaran al programa Imma Margarit, pediatra; Ramon Casals, expert en educació; Begoña Caneda, doctora en bioquímica, nutricionista i dietista; i Xavier Olivella, membre de la FaPaC, Federació d’associacions de Pares i Mares d’alumnes de Catalunya.

Quim Masferrer Ferran Grau es passejaran pel recinte per apropar-se i experimentar totes les activitats que s’ofereixen pels nens.

I per acabar aquestes tres hores, carregades de concursos i premis, una tertúlia ben curiosa: els tertulians seran els mateixos nens i nenes del Festival de la Infància.

XANTAL LLAVINA
PERIODISTA. DIRECTORA I PRESENTADORA DEL MAGAZÍN DE TARDA ‘DIRECTE 4.0′ (DE 16.00 A 19.00 H A RÀDIO 4)

No Comments

Post a Comment