El plat fort de la nit va ser la desfilada d’entitats que es dediquen a ajudar els infants des de diferents vessants

Infants i adolescents de la Fundació Rosa Oriol abillats amb davantals van recollir les aportacions dels assistents a la gala en unes paelles mireia arso

G. C. | MANRESA Mig miler de persones van assistir, ahir a la nit, al teatre Kursaal, a la gala de la Fundació Rosa Oriol per repartir 200.000 euros entre deu entitats de Catalunya i de l’estat espanyol que treballen en projectes a favor dels infants.

A l’hora de tancar l’edició començaven els parlaments que havien de posar el punt final a l’acte per cloure la primera fase de la campanya Tots contra la pobresa infantil, impulsada des de Manresa per la Fundació Rosa Oriol. Presentada per la periodista Xantal Llavina i per l’actor Jordi Rios, que va fer riure els assistents amb les seves imitacions de Sergio Ramos i Johan Cruyff, la vetllada va incloure balls de l’Esbart Manresà. Poc després de començar, una colleta d’infants i adolescents amb un davantal i una paella a la mà van passar entre el públic per recollir les seves aportacions.

El plat fort de la nit, però, va ser la desfilada d’entitats que es dediquen a ajudar els infants des de diferents vessants, que van recollir un xec de 20.000 euros cadascuna de mans de Rosa Tous, presidenta de la Fundació Rosa Oriol, entitat que també es va adjudicar un d’aquests xecs per als seus projectes solidaris; i Jaume Masana, director territorial de CaixaBank. Un menjador infantil que ajuda 320 menuts cada dia; un programa pensat per a famílies en situació de pobresa que tenen infants malalts; un projecte per eradicar l’absentisme escolar que arriba a 800 menors… i un per ajudar adolescents de famílies en risc d’exclusió social, que va recollir a l’escenari del Kursaal el seu artífex, l’exjugador de waterpolo Pedro García Aguado, presentador del reality Hermano mayor i del projecte d’ajuda que porta aquest nom. García Aguado va ser l’única cara mediàtica que va assistir a l’acte manresà, on també va ser present la regidora de Serveis Socials, Mercè Rosich; l’ànima de la Fundació Rosa Oriol, sor Lucía Caram, i bona part dels voluntaris que fan possible els programes que promou, des de la plataforma d’aliments fins als pisos tutelats, passant pel projecte Ambúrnia per a nois amb situacions familiars especialment complicades.

En la segona etapa de la campanya Tots contra la pobresa infantil, presentada ahir a Barcelona i que té el suport de les penyes del FC Barcelona i de FGC, els diners recaptats es repartiran entre: Aldeas Infantiles SOS (Tenerife), FISAT (València), Kairós (Saragossa), Asociación Trans (Màlaga), Fundación Adsis (Las Palmas), Redes (Madrid), Fundación Secretariado Gitano (Múrcia), Fundación Instituto de Reinserción Social Ires (Barcelona), Fundación Ekumene i Projecte Paidós de Càritas (Barcelona).

COMPARÓ LA FÓRMULA UNO CON EL FÚTBOL-SPORT

Banco de Santander dio una agradable sorpresa a sus clientes y accionistas la noche del sábado en Barcelona

Coincidiendo con la presencia del Mundial de Fórmula Uno en Barcelona, el Banco de Santander, patrocinador del equipo Ferrari, dio la noche del sábado una fiesta privada en el Hospital de Sant Pau. Unos 400 invitados, clientes y accionistas básicamente del banco, estuvieron presentes en el acto, presentado por la periodista , Xantal Llavina. Entre esos invitados estaba el ex presidente del FC Barcelona, Joan Laporta.

Y para que la fiesta fuese completa, hubo una sorpresa muy especial. Sin que los invitados lo supiesen, de repente apareció en el escenario nada más y nada menos que Neymar. El jugador del FC Barcelona tiene también entre sus patrocinadores al Banco de Santander y como este domingo aunque viajará a Elche no podrá jugar, pudo compartir unos minutos con los invitados del banco.

En presencia de su presidente, Emilio Botín, Neymar explicó que “soy un gran fan de la Fórmula Uno y la sigo siempre que puedo por televisión”. Además, no dudó en comparar el fútbol y la Fórmula Uno, “porque son dos deportes que tienen millones de seguidores en todo el mundo y además en los dos se da un buen espectáculo”.

Para acabar su presencia en el acto, a Neymar le regalaron una camiseta de Ferrari firmada por Fernando Alonso y Raikkonen.

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.