El milionari mercat de terrenys al metavers SomRevolució 2022 Xantal

Hologrames, drons i coets catalans

Vivim en un món on cada vegada més tot està connectat. L’anomenada Internet de les Coses, que ho connectarà absolutament tot a la xarxa, oferirà un potencial que transformarà totalment les nostres vides. Descobrirem, a partir d’una visita al Barcelona Drone Center, com funcionen tota mena de drons que estan canviant la manera de treballar de moltes empreses i també dels cossos de seguretat i vigilància de Catalunya, i que ben aviat es multiplicaran de manera exponencial.

En aquest viatge cap un futur que cada dia és més present, la Xantal anirà a l’aeroport d’Alguaire, on descobrirà alguns dels protagonistes actuals i futurs d’un dels sectors que no para de créixer a Catalunya: el sector aeroespacial.

En el programa hi intervindran també el meteoròleg Tomàs Molina, el periodista i divulgador científic Joan Anton Català, la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, el periodista i gestor d’empreses culturals Jordi Sellas i l’enginyera Cristina Barrado, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Tots coincidiran a destacar que cal treure el màxim profit d’una paraula sense la qual no s’entendrà el món dels pròxims anys: la connectivitat.

 

veure programa