JAUME GOMÀ “Som el primer supermercat en aplicació mòbil”

Canals relacionats

Intentem que el lloc on es trobi l’usuari no sigui un impediment a l’hora de comprar

Jaume Gomà és fundador i director general d’Ulabox. Les xifres parlen per si mateixes: una empresa molt jove i amb una facturació d’èxit.

 

On és la clau?

 

Vam posar-hi molt de coneixement, però també tres coses elementals: valor, consciència i il·lusió per poder solucionar els inconvenients de fer la compra per internet. La clau és oferir una alternativa per a tots aquells que fan compres que no cal fer en persona.

 

Com va sorgir la idea d’Ulabox?

 

La idea va sorgir de la pròpia experiència, intentant comprar en línia. Fer la compra a la xarxa era complicat; hi havia molts entrebancs, es feia molt difícil comprar i a la vegada tampoc ens satisfeien del tot les necessitats que estàvem cercant.

 

Dieu que intenteu fer la vida més fàcil al consumidor. Quins serveis oferiu perquè aquests tràmits de compra no es facin eterns?

 

Al final la proposta de més valor que oferim des d’Ulabox és intentar estalviar temps desplaçant-te al supermercat i fent cues, i potenciem que fer la compra sigui més agradable. La nostra experiència és molt més amable; mai et trepitjaran ni et donaran cops mentre estàs fent la compra a Ulabox. La majoria són productes que no fan olor, acostumen a ser productes envasats i, per tant, no tens la necessitat de veure’ls ni tocar-los en directe.

 

I els preus són més econòmics?

 

No, són molt semblants als que trobem en qualsevol supermercat. La variació és molt minsa. Però entreguem la compra sense cap mena de cost, a partir dels 39 euros, i això és un gran avantatge que molts agraeixen. Comoditat i rapidesa.

 

La clau és oferir la possibilitat de poder comprar a qualsevol hora i des de qualsevol lloc?

 

Sí, Ulabox serveix els 365 dies de l’any i amb una rapidesa d’entrega de 24 hores si es fa la compra abans de la una del migdia. A més, ara per ara, ja oferim 2.500 referències de productes diferents.

 

I quina és la principal diferència amb altres supermercats convencionals que també poden oferir la compra en línia?

 

Nosaltres professionalment hem nascut a internet i per tant intentem potenciar totes les possibilitats que ens dóna la xarxa, perquè la coneixem molt bé, i perquè a la vegada intentem mimar el nostre client en línia. Tenim un carro de la compra molt més efectiu que el que ofereixen altres portals i un altre factor a tenir en compte és que oferim la possibilitat de comprar a través del mòbil. Som el primer supermercat de l’Estat a llançar una aplicació d’aquest tipus; de fet, ara el 7% de les vendes ja les fem només a través de dispositius mòbils.

 

Com oferiu aquest servei?

 

Intentem que el lloc on et trobis no sigui un impediment a l’hora de comprar. La demanda que fas a través del mòbil està sincronitzada també al teu ordinador i per tant al cap d’un temps la pots completar a través del PC i t’ho entreguem on vols i quan vols.

 

I quants usuaris el fan servir?

 

El fet de no haver-te de registrar fa que en només un dia puguem arribar a tenir més de 30.000 visites. Pel que fa a clients permanents, ja en tenim uns 5.000 mensuals.

 

Un dels vostres secrets són les xarxes socials, sou a Twitter i a Facebook. Fins a quin punt ha estat important tenir aquesta presència a les xarxes?

 

Nosaltres fa nou mesos que estem operant a tot l’Estat espanyol; som una empresa jove i per tant la funció que pretenem aconseguir de les xarxes socials és escoltar les queixes, recomanacions o millores que ens fan els nostres clients.

 

A l’octubre vau rebre el premi E-comm Awards al millor servei logístic durant la fira del comerç electrònic a Madrid. És una motivació per seguir creixent fins i tot fora de l’Estat?

 

I tant! De fet ens plantegem internacionalitzar l’empresa, però primer volem intentar consolidar aquesta proposta entre els clients catalans i espanyols i anar creixent a poc a poc.

 

a la vida real

Fundador i director general d’Ulabox.

Per a molta gent anar a comprar al supermercat és tota una aventura que es voldrien estalviar. Fa alguns anys, amb la possibilitat de poder fer la compra en línia, aquesta tasca va passar a ser més fàcil i ràpida, tot i les complicacions i obstacles de la xarxa. El 2010 va néixer Ulabox, un negoci 100% emprenedor i pioner a oferir un servei de compra a la xarxa basat en l’accés des de qualsevol lloc. Una empresa que en només dos anys ja té més de 21 treballadors.

De la digit@l…

# Twitter Ulabox

1.031 seguidors

#Facebook Ulabox

1.040 fans

# @jaumegoma

1.476 seguidors

 

ENTREVISTA

Sense comentaris

Postejar un comentari