Joves Confrares de Mèrit 2012

Durant la cerimonia els Joves Confrares van investir també a diferents personalitats de la societat catalana com a joves Confrares de Mèrits.

 

La Jove Confraria del Cava ha investit la nedadora paralímpica Teresa Perales com a Jove Confrare d’Honor. Va ser diumenge passat en el marc de la tradicional investidura tardoral, un dels actes de la 31a Setmana del Cava. L’esportista aragonesa és una de les persones que acumula més medalles en Jocs Paralímpics, les darreres aconseguides als passats Jocs de Londres. De fet, Perales compta al seu palmarès amb les mateixes medalles que el nedador Michael Phelps. En l’acte d’investidura, la nedadora va ressaltar els valors de l’esforç i la dedicació, que han estat necessaris per arribar a on és ara, i va destacar que aquests són els mateixos valors que desprèn una entitat com la Jove Confraria. Durant la cerimonia els Joves Confrares van investir també a diferents personalitats de la societat catalana com a joves Confrares de Mèrits. Els escollits han estat enguany Xantal Llavina, periodista i presentadora de televisió; Quim Masferrer, humorista; Dani Esteve, summiller del restaurant Lassarte Condes de Barcelona Marta Carnicero, periodista; Joan Marchan, president de la Jova Cambra Internacional de Vilafranca; Chee kok Seen, restaurador i guanyador del V concurs Institut Espanyol de Comerç Exterior. La investidura va comptar amb la presència de la Reina del Cava 2012, Mireia Belmonte, i va estar presidit per Carles Jiménez, president de l’entitat. Durant l’acte, Jiménez va anunciar que deixarà el càrrec en la propera assemblea de l’entitat, que se celebrarà al febrer. Jiménez ha estat cinc anys al capdavant de la Jove Confraria (càrrec que va ocupar agafant el relleu a Núria Plazas), i deu com a confrare.

La Investidura Tardoral va acabar amb una nova edició de la festa “I Love Cava”, a la mateixa seu de la Confraria. A l’acte hi van assistir unes 115 persones i va comptar amb la presència d’un cockteler professional que va elaborar delicosos i originals combinats amb el cava com a base.

Save

Save

Save

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.