La periodista Xantal Llavina entrevista els millors conferenciants del país a ‘Autèntics.cat’, programa que es podrà veure els diumenges a El Punt Avui TV
L’escriptor, economista i empresari Àlex Rovira és el convidat de la primera entrega
Quines són les idees més innovadores i creatives per encarar el futur? Quins reptes suposa el canvi d’una societat industrial a una de digital? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals vol respondre Autèntics.cat, el nou programa d’entrevistes que la periodista Xantal Llavina dirigeix i presenta a El Punt Avui TV amb periodicitat setmanal i que –amb una durada de 35 minuts– s’estrena demà a les deu del vespre.
Els convidats del programa seran alguns dels millors conferenciants de Catalunya, més de 94 persones, amb la finalitat que expliquin de manera entretinguda i entenedora el seu punt de vista sobre els valors que marcaran el futur. Així, les entrevistes no seran només al voltant de la personalitat del convidat sinó de temàtica, basades en les seves conferències i en funció del sector professional de cada un d’ells. El primer convidat és Àlex Rovira, escriptor, economista i empresari, que parlarà sobre la creativitat.
Alguns dels programes posteriors estaran protagonitzats per Marc Vidal, prestigiós analista econòmic, que tractarà sobre la innovació i el fracàs; el popular publicista Risto Mejide, que parlarà de la creació d’una marca; Fernando Trias de Bes, escriptor i economista, que abordarà l’enunciat El gran canvi; Josef Ajram Tares, amant de la borsa, els esports i els viatges, que parlarà sobre la recerca del propi límit; la professora Dolors Reig, que parlarà de la comunicació 2.0; el publicista Lluís Bassat, amb el tema La creativitat i la idea; Carles Torrecilla, professor de màrqueting d’Esade, que tractarà sobre la competitivitat; l’empresari i economista Emilio Duró, que parlarà de la felicitat; Xavier Verdaguer, enginyer informàtic i arquitecte tècnic, que tractarà sobre l’optimisme; Genís Roca, expert a ajudar les empreses a entendre els canvis tecnològics, que analitzarà la societat digital; Araceli Segarra, alpinista, il·lustradora de contes infantils i diplomada en fisioteràpia, que parlarà de la motivació real, i Víctor Kuppers, llicenciat en administració i direcció d’empreses i doctor en humanitats, que parlarà sobre l’actitud positiva.
Tots ells –uns més mediàtics, d’altres no tant– tenen en comú el fet d’acumular molts seguidors i de ser molt cotitzats tant pel que expliquen com per la manera com ho expliquen; estan acostumats a omplir auditoris de primer nivell, amb llibres sempre presents en les llistes dels més venuts i amb vídeos amb milers de visualitzacions.