Motius per estar a l’alçada a Luz de Gas

Anna Roig, Monica Green i Le Petit Ramon cantaran contra l’anorèxia i la bulímia

L’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia, juntament amb una representació de personalitats del món de la cultura i la música, han organitzat per a aquesta nit un acte a la sala Luz de Gas de Barcelona per lluitar contra els transtorns de l’alimentació.

Anna Roig i l’Ombre de Ton ChienLe Petit RamonPratsBetty Belle i Monica Green hi actuaran per reivindicar la normalitat en les talles. També hi participaran els actors Abel Folk, Estel Solé i Carles Flavià, l’escriptora Gemma Lienas, la periodista Elisenda Roca, l’advocada Magda Oranich i represetants de l’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia, entre altres.
Vesteix-te d’autoestima és el lema que ha triat la plataforma Motius per Donar la Talla com a tret de sortida de tota una sèrie d’accions que tenen com a objectiu lluitar contra els transtorns anorèxics i bulímics, que tenen origen en la visió negativa del propi aspecte.
Els concerts que tindran lloc aquesta nit seran introduïts pels periodistes Xantal Llavina i Blai Marsé, i també hi haurà una desfilada de models de totes les talles juntament amb lectures i un sorteig amb diversos obsequis d’establiments que han col·laborat en l’organització de la festa.