PRESENTACIÓ- DIA DE LA CAMBRA 2013 I DIA DE LA CAMBRA 2012

En el Dia de la Cambra, es reconeixen i premien les trajectòries d’empreses de Barcelona i de la demarcació que celebren aniversaris emblemàtics com ara els 50, 75, 100, 125, 150 i més anys de trajectòria pública activa.
L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas.

Enguany destaquen entre les empreses i entitats premiades, la Fira de Barcelona (125 anys) i l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya (150 anys). De la demarcació destaquen l’Ateneu Igualadí (Igualada,150 anys) i la Pastisseria Forn de Sant Roc (Manlleu, 125 anys) i el Forn de Sant Miquel de Vic (100 anys). En total, 92 empreses rebran el
reconeixement de la Cambra de Comerç de Barcelona

La Corporació celebra anualment el Dia de la Cambra amb l’objectiu de reconèixer públicament l’esforç i capacitat de gestió de les empreses i institucions que aconsegueixen mantenir la seva continuïtat dins el teixit empresarial català al llarg del temps. En aquest acte, que se celebra a la Casa Llotja de Mar, seu corporativa de la Cambra, guardonem a les empreses i institucions que celebren aniversaris significatius: 50, 75, 100 i en endavant, cada 25 anys.
Aquests guardons es lliuren en el marc d’un acte institucional en el que coincideixen empresaris i protagonistes del món econòmic i polític.

Llistat d’empreses del 2013 guardonades (.pdf)

Invalid Displayed Gallery