PROGRAMA ESPECIAL RadioDays Europe 2012

PROGRAMA ESPECIAL RadioDays Europe 2012, EL PUNT DE TROBADA MÉS IMPORTANT DE LA RADIO PÚBLICA I PRIVADA A EUROPA AMB MÉS DE 700 PARTICIPANTS DE 45 PAÏSOS DES DEL MAGAZINE DIRECTE 4.0DE RÀDIO 4, EN DIRECTE DES DEL CCCB.

RÀDIO 4 – RTVE.es 13.03.2012Aquest dijous 15 de març de 16h a 19h de la tarda el programa Directe 4.0 de Ràdio4 RNE es realitzarà íntegrament des del CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en motiu de la celebració de les jornades Radiodays Europe 2012, el punt de trobada de la ràdio pública i privada a Europa.

El programa comptarà amb els principals directius de la ràdio de Catalunya: Olga Rodríguez, directora de RNE Catalunya , Eugeni Sallent, director de RAC1 i vice-president de l’ACR , Ramon Mateu, director de Catalunya Ràdio, Manel Colàs, vice-president de la Federació de Ràdio Locals de Catalunya i Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’espai entrevistarà també al periodista i escriptor Xavier Bosch, que presenta el seu últim llibre “Homes d’Honor” i també analitzarà el futur de la ràdio digital. També hi seran els emprenedors de la ràdio amb l’Albert Riba, parlant amb Bruno Sokolovich, soci fundador de l’emissora de ràdio per Internet SCANNER FM. Es conversarà amb Carlos Lozano, conseller delegat de l’EGM ( Estudio General de Medios) i Alfonso Ruíz de Assín, president de les Emissores de Ràdio Comercials d’Espanya AERC.També hi haurà Música 4.0 amb el grup La Pegatina.

Aquest programa especial, dedicat al futur de la ràdio, serà presentat per la periodistaXantal Llavina acompanyada del seu equip habitual (David Escamilla, Quim Masferrer, Edu Fusté, Quique Quera i Laura Gonzàlez) i centrarà bona part de les seves 3 hores en directe a parlar amb els professionals i experts del món de la ràdio i del futur del panorama radiofònic europeu.

ivendres 4 de gener a les 16h fins a les 19h a Ràdio 4

Sense comentaris

Postejar un comentari