Ràdio 4 des de la presó

‘Directe 4.0′, l’espai de tarda de l’emissora, s’emet avui des de Wad-Ras

El magazín de tarda de Ràdio 4, Directe 4.0, oferirà avui un especial des de la presó de dones de Barcelona, Wad-Ras. L’espai de Xantal Llavina –que s’emet de dilluns a divendres a de 4 a 7 de la tarda– es vol acostar a la realitat del dia a dia que viuen les dones d’aquest centre penitenciari. El programa es farà des de l’auditori de la presó amb l’assistència d’un centenar d’internes i hi intervindran el president de CiU al Parlament, Oriol Pujol, els cantants Chenoa i David Civera, l’actor Quim Masferrer, el cuiner Fabián Martín i l’humorista Reugenio.
Dilluns 3 de desembre a les 16h a Ràdio 4

 

“Directe 4.0″ de Ràdio 4 des del nou Museu del Barça

Participaran alguns ex jugadors com Jesús Mª Angoy, Tente Sánchez, Joan Torrent, Charly Reixach i Josep Maria Fusté

Aquest dilluns 3 desembre, el “Directe 4.0″ de Ràdio 4 amb Xantal Llavina es desplaça al nou Museu del Barça, el més visitat de Catalunya. I ho fa en un programa de tres hores per parlar de la història de l’entitat blaugrana: passat, present i futur del FC Barcelona. És la primera vegada que es fa un programa de ràdio de 3 hores des del nou Museu del Barça, Camp Nou. A la primera hora, el programa rememorarà les èpoques passades amb Manel Vic, la veu de la megafonia del Camp Nou, amb el popular Avi del Barça i amb els ex jugadorsJesús Mª Angoy, Tente Sánchez, Joan Torrent, Charly Reixach i Josep Maria Fusté.

A la segona hora, Xantal Llavina reviurà el present del club i analitzarà la recent actualitat futbolística amb el Víctor Tomàs, capità de l’equip d’handbol del Barça, l’ex jugador de bàsquet Ferran Martínez i els tertulians Josep Pons, estilista; Jaume Llopis, professor d’economia d’IESE; Isabel Bosch, de TVC; i Edgar Fornós, de Barça TV.

A la tercera hora, “Directe 4.0″ se centrarà en els reptes del futur amb Guillermo Amor, director tècnic del futbol formatiu; amb Carles Folguera, director de la Masia; amb Ferran Espada, director del 9 Esportiu; amb Paco Aguilar, sotsdirector del Mundo Deportivo; i amb Toni Frieros, redactor en cap de Sport.

A més, el col·laborador Quim Masferrer farà connexions en directe amb visitants des del Museu, David Escamilla explicarà les seves visions i hi haurà un concurs amb els visitants. També s’emetrà un reportatge sobre els diferents himnes històrics del Barça i un informe especial sobre les penyes del club a tot el món.

Sense comentaris

Postejar un comentari