REBECKA WALLESTEN FUNDADORA D’EASYDINNER “Amb un sol clic, tenim tots els dinars i sopars a taula”

“A Suècia, aquesta idea de comprar-te el menjar i pensar les receptes per tu cada dia és un èxit”

 

Va ser gràcies a un viatge a Suècia per veure un familiar que vas descobrir la idea que has creat a casa nostra: Easydinner

Sí, vaig comprovar que el meu germà ja no decidia el menú del sopar ni anava al supermercat; d’aquesta manera s’estalviava la pregunta diària de “què sopem avui?”, una pregunta que implica decidir el menú cada dia i anar a comprar-lo. Un pas que nosaltres intentem solucionar.

 

Una empresa que ens compra els aliments i ens els porta a casa i que no existia. Sou pioners…

 

Sí, als països nòrdics hi ha moltes empreses diverses d’aquest tipus, que ofereixen moltes possibilitats per fer més senzilla la compra, i per això en tornar d’aquell viatge vaig decidir deixar la meva feina en un banc i intentar muntar aquest negoci similar i fer-me emprenedora.

 

Per tant, ens oferiu la possibilitat que fer-nos el sopar no sigui un maldecap…

 

Sí, t’estalvies la planificació, anar a comprar al supermercat o al mercat i pensar receptes, i et donem les quantitats exactes que has de cuinar. Tot plegat ho oferim amb una gestió ràpida a través de internet.

 

Per què vas decidir establir el negoci a Catalunya?

 

Barcelona és la ciutat on vivim ara els responsables de l’empresa, i per tant coneixem el mercat alimentari. Catalunya és molt internacional, i en especial Barcelona, amb molta gent d’arreu del món. Easydinner és un concepte fresc, ràpid i modern que encaixa amb els catalans. A més, també ha tingut força acceptació entre el públic estranger que viu a Barcelona perquè ja estan acostumats a conceptes de negocis similars i és més fàcil establir una empresa en una societat dinàmica i moderna com la capital catalana.

 

I com funciona Easydinner?

 

Entres al nostre web,easydinner.es, i pots escollir entre dos menús, un amb un sabor més sofisticat, amb plats de tot el món, però també t’oferim la possibilitat de provar-ne uns altres molt més fàcils de cuinar “easy to like, easy to cook”, molt pensats especialment per a nens o per a famílies amb criatures. Un cop has escollit quin vols, has de fer la comanda i pagar. Cada dilluns i cada dimarts et portem els aliments necessaris per fer els menús de la setmana.

 

Què ens costa un menú?

 

Els ingredients per a quatre persones, pels cinc sopars de la setmana, costen 69 euros, i també oferim receptes, consells i trucs per cuinar aquests plats.

 

Però no és més econòmic fer la compra nosaltres mateixos?

 

No surt més barat, però sí que rebaixem el menjar sobrant de molts clients. Si tu necessites un determinat aliment, com ara els tomàquets, per preparar un plat puntual no cal que en compris un quilo. Així estalviem i comprem només el que necessites, ni més ni menys.

 

I quina tria d’aliments feu?

 

Tenim els nostres propis proveïdors a Mercabarna. Els productes sempre vénen frescos amb algunes excepcions, com ara el peix, que de vegades és congelat. Intentem utilitzar productes nacionals i de temporada sempre que sigui possible. D’aquesta manera donem suport a l’economia catalana i a la vegada al medi ambient.

 

I quins clients s’han apuntat a la idea sueca?

 

La majoria són gent que no té temps per cuinar, que treballa molt i que no vol o no sap anar a comprar al súper. De moment el nostre servei ha tingut molt bona acollida, perquè és una manera de viure: estalvies temps, energia i diners, i menges de forma nutritiva i adequada.

 

Vau començar el 2010 amb una inversió de 60.000 euros, tot i que no va ser fins al 2011 que vau començar a servir els primers menús. Quants clients teniu, ara?

 

A finals del 2012 vam arribar a uns 350 clients. Ara mateix només estem a la zona de Barcelona i Sant Cugat del Vallès, però també volem anar a altres ciutats de l’Estat, com per exemple Madrid. Després de l’èxit d’aquest primer any, treballem per ampliar l’oferta de receptes per a persones celíaques, vegetarianes i unpack de menjars per tot el cap de setmana.

 

Una empresa en expansió com la vostra necessita empleats?

 

Ara mateix, no, perquè l’equip executiu el formem tres persones, tot i que tenim proveïdors, transportistes i comunity managers externs. Ara bé, en un futur, amb l’esperada obertura de l’empresa, segur que necessitarem ampliar-lo.

 

a la vida real

 

Molts cops ens fa mandra pensar què prepararem per sopar o no tenim temps d’anar a comprar al supermercat. L’empresa catalana Easydinner planifica els teus menús equilibrats, compra els principals ingredients i te’ls porta directament a casa. Una empresa que va néixer el 2010 i que ja és tot un èxit gràcies a la rossa i intel·ligent Rebecka Wallesten, que va exportar la idea del seu país d’origen.

 

de la digit@l…

# Twitter: @easydinner 371 seguidors#
A Facebook: 350 amics
Web: www.easydinner.es

Sense comentaris

Postejar un comentari