“Revolució 4.0”, amb Xantal Llavina, s’emetrà també a TV3

El programa de referència d’emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio començarà el seu recorregut televisiu a TV3 l’any vinent

Revolució 4.0“, el programa de referència d’emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des de fa tres temporades, farà el salt a TV3 l’any vinent. Xantal Llavina va rebre ahir, 20 de desembre, el Premi Dona TIC Divulgadora 2018, que destaca la seva tasca de divulgació en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

L’eix principal de la versió televisiva serà l’entrevista a personatges rellevants del món d’internet, economia o mitjans de comunicació, per conèixer les seves trajectòries, la seva experiència emprenedora i cap a on s’encamina el futur del seu sector, en el marc de la quarta revolució industrial. El programa mostrarà les històries d’emprenedors de Catalunya, tant mediàtics com desconeguts, que destaquen en els seus sectors i també com afecten els canvis tecnològics els ciutadans, amb el testimoni d’experts en emprenedoria, gastronomia i “food tech”, periodisme, robòtica, educació, innovació, paritat, salut, tecnologies esportives o creativitat, entre altres. En cada capítol, 12 persones debatran i reflexionaran sobre la transformació digital, amb l’objectiu d’arribar al gran públic, en un programa que aposta per la divulgació, amb entreteniment i humor.

Xantal Llavina és periodista, emprenedora i directora de formats relacionats amb el món digital i ahir, 20 de desembre, va rebre el premi DonaTIC Divulgadora 2018. Ha estat presentadora i directora dels programes “Autèntics.cat”, a ElpuntavuiTV (Premi Zapping 2017), i “Directe 4.0”, a Ràdio4 de RNE (Premi RAC 2013). El programa “Revolució 4.0” va rebre el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017. És autora del llibre “Facebook. Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món” (Profit Editorial, 2011).

“Revolució 4.0” s’emet a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23.05 a 00.00. 

llegir notícia