SEGONA TEMPORADA DIRECTE 4.0

Segona temporada ” Directe 4.0″ 2012-2013:

Directe 4.0 programa de Ràdio 4 RNE dirigit i presentat per Xantal Llavina

De Dilluns a Divendres de 16h a 19h.

Directe 4.0 el programa de les Tardes de Ràdio 4. Cada tarda Entrevistes amb profunditat , fem un Cafè o Té amb famosos, la portada d’ actualitat, opinions, els Diaris Digitals, els #hastags i el més destacat de la xarxa  amb tot l’equip del programa i connexions en directe amb els responsables de les portades dels diaris: La Vanguardia, El Periódico, El PuntAvui i el Diari Ara. En aquesta Segona Temporada del Directe 4.0 estrenem nous col.laboradors: El periodista Sergi Mas i en Quim Masferrer ens faran el Cara a Cara més irònic de l’actualitat, Saül Gordillo amb la seva Xarxa.cat ens portarà les darreres notícies d’Internet i Twitter. L’ Albert Rami ens donarà remeis per viure millor de forma natural, un cop al mes el psicòleg Antonio Bolinches ens analitzarà el nostre Territori Emocional i l’ Elena Crespi ens parlarà de sexe. La periodista de Ràdio 4 Conxita Casanovas ens portarà les estrenes de cinema cada setmana i amb la Maite Boada ens n’anirem de viatge. Amb els advocats del Col·lectiu Ronda a Denúncia4 denunciarem diferents casos i conflictes socials amb els seus protagonistes. I amb la Dolors Boatella coneixerem les imatges més curioses i els fotoLOLs de la xarxa.

I tornen els col.laboradors de la Primera Temporada del programa!: L’actor Quim Masferrer superarà un Repte d’Actualitat i l’escoltarem al Cara a Cara i a Esports, La Contra 4.0 amb el periodista de la Vanguardia Lluís Amiguet, Economia 4.0 amb el professor de IESE Jaume Llopis, Clàssics 4.0 amb el filòsof Bernat Dedéu, la Cuina 4.0 amb Fabián Martín,  Social Media amb Dani Casanovas,  Publicitat.com amb la Carlota Fàbregas, Escena 4.0 i teatre amb l’Enric Cambray, el Jardi 4.0 i la cultura amb la Laura Calçada, l’Óscar Moré A peu de carrer,  Emprenedors amb l’Albert Riba i els companys de “Tinc una idea” de TVE, Llegeix, Menja i Viatja amb la Rosa Gil, l’Edu Fusté i el Bruno Sokolowicz, La Vinya és Bella amb Meritxell Falgueras, Món Nou amb Mireya Ashley, Salut 4.0 amb els metges Neus Jou i Antoni Grau, el Queixer automàtic i el Repor 4.0 amb Ferran Grau, la Pista 4.0 i els Millors Moments de la setmana amb l’Edu Fusté. La Cultura al Món amb David Escamilla, també la Música 4.0 amb Bruno Sokolowicz, Yes Weekend amb Marc Figueras, Esports 4.0 i la Tertúlia Social.  I cada tarda Concurs amb Doble Premi pels oients amb el Quique Quera.

Directe 4.0 truca’ns i participa! Concursa amb nosaltres i emporta’t premis o opina amb nosaltres al programa: 900.630.630. També ho pots fer a través de les xarxes socials: el nostre Facebook o Twitter @Directe4 o a través del correu electrònic del programa:  directe4.0@rtve.es

Ens trobaràs a Barcelona al 100.8, a Girona al 106.2, a Lleida al 87.9 i Tarragona al 90.7. Recupera tots els podcasts del programa a la web de Ràdio 4, la primera en català.

Save

Save

Save

Save

Save