TERCERA TEMPORADA DIRECTE 4.0

Tercera temporada “DIRECTE 4.0” 2013-2014:

Directe 4.0 programa de Ràdio 4 RNE dirigit i presentat per Xantal Llavina

De Dilluns a Divendres de 16h a 19h.

Xantal Llavina i tots els col·laboradors del Directe 4.0

“Després de 490 programes i més de 1.000 convidats, des del Directe 4.0 volem continuar creixent en aquesta tercera temporada , ampliant els oients que cada tarda de 16h a 19h connecten amb Ràdio 4 i ens segueix a les xarxes socials” afirma Xantal Llavina. El científic Dani Jiménez , la cuinera Ada Parellada i Sor Lucia Caram, novetats de la tercera temporada. A la temporada on s’arriba als 500 programes, el Directe 4.0 suma nous col·laboradors com la del científic català Dani Jiménez , què farà “Ciència per gent de lletres” , la cuinera Ada Parellada què prepararà moltes receptes a la secció “4 fogons” , les col·laboracions de Sor Lucia Caram a la secció “Canvi de Xip” amb Bruno Sokolowicz o les imitacions d’en Luismi a la seva “Vinyeta”.

L’actualitat, l’entreteniment, la innovació, Internet, l’emprenedoria, les entrevistes i el contacte amb els oients continuaran sent els eixos més importants del programa de les tardes presentat per Xantal Llavina. “El magazine es reforça amb 5 seccions al voltant del món d’ Internet : la “Xarxa.cat” amb Ricard Castellet i Trina Milan, “Un món d’ aplicacions” amb Roger Franco, “Fotolol” amb Dolors Boatella, “Community.cat” amb Dani Casanovas i Guim Fortuny i El Xat entrevistes amb empreses tecnològiques”.

Xantal Llavina

També seguiran els col·laboradors que van engegar aquest projecte des del seu inici , com l’actor Quim Masferrer amb la secció l’ “EntreNOvista”, la “Contra 4.0” amb el periodista de La Vanguardia Lluís Amiguet, els remeis de l’ Albert Rami, l’ “Economia 4.0” amb els professors de IESE Jaume Llopis i Miquel Lladó , el món del teatre amb l’ “Escena 4.0” amb l’actor i director Enric Cambray , el millor del cinema a “La Catifa Vermella “ de la crítica Conxita Casanovas i els blocs més interessants amb la Carlota Fàbregas al Carlota.com.

Enguany el magazine directe 4.0 de ràdio 4-rne reforça el seu interès en internet amb 5 noves seccions

Aquest any , a més, estrenem noves seccions com “Politipop” , la relació de la música i la política amb el periodista de Ràdio 4 Jordi Barcia, l’actualitat televisiva a “TDT Fusté” amb l’ Edu Fusté, la comunicació no verbal amb la Teresa Baró, l’entrenament del coach Andreu Gatuellas , la “Mòbil de Ràdio4” amb en Ferran Grau, les “Idees Joves” d’en Mohamed Al Amrani, les novetats del món de l’oci i la cultura al “Yes Weekend!” amb la Laura Conde (Gastronomistas.com), en Bernat Puigtobella (Nuvol.com), la Mireia de la Torre (Livingmoda.es) i l’Albert Fernàndez ( EnBarcelona.com ) , el millor de la setmana als “Greatest hits” amb Ferran Grau.
Seguirem amb la marató d’ emprenedors amb la publicista Marta Royo, l’Albert Riba i en Miquel Peralta, del programa “Tinc una idea” de TVE-Catalunya. Els dijous escoltarem en directe bona Música 4.0 , comentarem l’actualitat a la nostra Tertúlia habitual dels dimecres,

L'equip del Directe 4.0

seguirem ben atents als esports cada divendres amb els millors comentaristes esportius i rebrem les queixes dels oients al “Queixer automàtic” amb en Ferran Grau i el Concurs amb dos premis diaris amb Quique Quera.
El magazine directe digital, Directe 4.0, arriba aquesta tercera temporada als 10.300 seguidors a Facebook i Twitter, sent molt actiu a les xarxes socials des del seu inici.
Tertulians 4.0 : Miquel Martí Gamisans, Nacho Martín, Gemma Aguilera, Natàlia Molero, Josep Salvat, Inés Arrimadas, Juan Arza, Andrea Levy, Eduard Güell, Nathan Baidez, Dani Condominas, Álex Ávila, Toni Hervás, Antoni Garrell. Pitu Abril (BarcelonaTV) , Josep Capdevila (SPORT), l’estilista professional d’imatge Josep Pons, Edgar Fornós (BARÇA TV), Ferran Martínez (Mundo Deportivo), Arseni Cañada (TVE), Sergi de Juan (El9esportiu), Xavi Riera (La Sexta).Save

Participa!

Uneix-te al nostre grup al Facebook

On som?

Ens trobaràs a Barcelona al 100.8 FM, a Girona al 106.2 FM, a Lleida al 87.9 FM i Tarragona al 90.7 FM. Recupera tots els podcasts del programa a la web de Ràdio 4, la primera en català.

DIRECCIÓ I PRESENTACIÓ: Xantal Llavina EQUIP: Quique Quera, Ferran Grau, Bruno Sokolowicz , David Serra i Ramón Fornós. Xarxes: Xavier Cusell

Save

Save