TV3 – CAVALCADES

La cavalcada de Reis de Palma de Mallorca TV3

reis

 

Dissabte, nit de màgia per excel·lència, TV3 emetrà la tradicional cavalcada de Reis des de Palma de Mallorca en coproducció amb IB3.

Els teleespectadors de TV3 podran veure els tres Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, recorrent els carrers més emblemàtics de Palma. Ses Majestats aniran acompanayats per tot el seu seguici i carregats amb una gran quantitat de regals que repartiran, durant tota la nit, per totes les llars.

Ens ho explicaran en directe els presentadors de TV3 Xavier Abad i Xantal Llavina.

780_008_1534033_2005_07_08

TV3 fa la cavalcada de Reis des de Palma en coproducció amb la televisió balear
TVE oferirà només la retransmissió des de Madrid

EL PUNT.
TV3 emet avui, com és tradicional, la cavalcada de Reis (19.30 h), aquest any des de Palma, en una retransmissió coproduïda amb la televisió balear, IB3. Per la seva banda, TVE a Catalunya no farà retransmissió en català de la cavalcada, per segon any, i només s’oferirà la de Madrid per La 1. L’any que ve, Sant Cugat emetrà la de Barcelona conjuntament amb BTV.

Des de l’arribada dels Reis al moll de Palma, les càmeres d’IB3 seguiran el recorregut de Ses Majestat per la capital de les Illes. Xantal Llavina, reportera d’El club, i Xavi Abad, director de La marató, seran a Palma per comentar la cavalcada per a l’emissió de TV3. El seguici reial recorrerà alguns dels carrers més representatius de Palma: la Llonja, el carrer Antoni Maura, el carrer Conqueridor, la plaça de Cort i la balconada de l’ajuntament formaran part de l’emissió.
Aquesta és la segona vegada que TV3 retransmet la cavalcada dels Reis Mags des de Palma. Ja ho va fer l’any 2002, amb els comentaris dels periodistes Fina Brunet i Miquel Piris. En aquella ocasió va ser una retransmissió pròpia de TV3, ja que encara no existia IB3.

Notícia

Dijous a la tarda a TV3, cavalcada de reis des de l’Hospitalet

Una any més TV3 retransmetrà la tradicional cavalcada de reis. Enguany serà des de l’Hospitalet de Llobregat, amb Xavi Abad i Xantal Llavina com a presentadors.

 

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a l’Hospitalet de Llobregat des de l’Orient, molt cansats, i el municipi els posarà a la seva disposició el Palauet de Can Boixeres, on els rebran amb tots els honors i els deixaran descansar. Així comença aquest any la màgica història que es repeteix cada 5 de gener i que TV3 retransmetrà presentada per Xavi Abad i Xantal Llavina, amb la col·laboració del Lèmak i la Kès, del Club Super3.

La realització de la cavalcada suposa un gran desplegament de mitjans. Hi haurà tretze càmeres disposades en diferents indrets del trajecte, que seguiran la comitiva reial per cobrir tot el que es desenvolupi al pas de ses majestats pels carrers de l’Hospitalet.

Quan el seguici reial arribi al seu destí, a l’Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats, hi haurà un castell de focs que posarà punt final a la cavalcada i donarà el tret de sortida del tradicional repartiment de regals per totes les cases.

La transmissió la realitza Josep M. Serra, amb producció d’Imma Segarra i producció executiva de Francesc Fàbregas.

dijous, 5 de gener de 2006

TV3 seguirà aquesta tarda la cavalcada a l’Hospitalet i TVE a Catalunya farà la de Barcelona
Les dues cadenes mobilitzaran en total una trentena de càmeres

EL PUNT. Barcelona

TV3 es desplaçarà aquesta tarda a l’Hospitalet per seguir la cavalcada que faran allà els Reis d’Orient. A partir de les 7 de la tarda, la cadena catalana oferirà el recorregut que faran les carrosses reials i que estarà presentat per Xavi Abad i Xantal Llavina. Per la seva banda, TVE-1, en desconnexió per a Catalunya (a partir de les sis), tornarà a oferir la cavalcada de Barcelona. La cadena tindrà com a presentadora la bruixa dels Lunnis, Lubina, que debutarà com a comentarista.

TV3 mobilitzarà un equip de 13 càmeres per cobrir la tradicional cavalcada, que aquest any oferiran des de la capital del Baix Llobregat. La cadena, des de les 7 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre, seguirà la comitiva reial amb la presentació de Xavi Abad i Xantal Llavina, i amb la col•laboració del Lèmak i la Kès, del Club Super3. El seguici acabarà a l’ajuntament, on seran rebuts per les autoritats; la festa acabarà amb un castell de focs. Per la seva part, TVE a Catalunya oferirà un any més la cavalcada de Barcelona, a partir de les sis de la tarda per TVE-1. Raül Díaz, Daniel Domenjó i la bruixa Lubina seran els presentadors del programa, de tres hores de durada. La retransmissió començarà amb l’arribada dels Reis d’Orient al port de Barcelona, on els rebrà l’alcalde de la ciutat, Joan Clos, i on llegiran els seus missatges. Les carrosses seguiran el tradicional itinerari per Via Laietana. La cadena disposarà de quinze càmeres per cobrir tot el recorregut, mentre que a la cruïlla de Portal de l’Àngel amb el carrer Fontanella hi haurà un plató on hi haurà la bruixa Lubina i Daniel Domenjó, i Raül Díaz s’encarregarà, pels voltants del plató, de fer entrevistes als més menuts per saber quines joguines demanen als Reis. Al llarg de la retransmissió s’emetran diferents vídeos de les carrosses que hi participaran. Raül Díaz i el patge Gregori seran els encarregats de presentar-les. D’altra banda, el programa L’agenda, de Ràdio 4, que presenta Josep Cabayol, connectarà en diferents moments amb la cavalcada de Barcelona.

Notícia

Save