Andreu Buenafuente Revolució 4.0 TV3 3a Temporada 2021 Xantal Llavina

TV3 estrena la nova temporada de Revolució 4.0 presentat per Xantal Llavina

La presentadora de fòrums i debats de l’ACPC

El diumenge 1 d’agost, a les 22.05, TV3 estrena la tercera temporada de “Revolució 4.0”, una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio) que presenta la periodista Xantal Llavina, també col·laboradora de l’ACPC moderant diversos fòrums i debats.

En cada nou capítol, el programa es preguntarà sobre com serà el món de demà en cinc àmbits que preocupen la societat: teletreball, economia, valors socials, hàbits de consum i salut. Per aprofundir en aquests temes cada episodi comptarà amb un convidat central i amb experts a l’àgora de debat.

El còmic i productor Andreu Buenafuente serà el convidat de Xantal Llavina en el primer episodi. Els altres convidats de la nova temporada de “Revolució 4,0” seran el president del Barça Joan Laporta; l’actor Jordi Sánchez; l’economista Santiago Niño Becerra; el cuiner Nandu Jubany i l’actriu Itziar Castro.

“Revolució 4.0”, el programa d’emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017 i que va estrenar la versió televisiva el maig del 2019, torna a TV3 el diumenge 1 d’agost, a les 22.05.

Les claus i els protagonistes de la tercera temporada

La pandèmia del coronavirus ha fet avançar cinc anys la revolució digital. Però, ara que la societat està més digitalitzada que mai, ha sorgit la necessitat de preguntar-se com serà el món de demà en temes que preocupen la societat.

El programa es preguntarà sobre com serà el món de demà en teletreball i educació. El teletreball ha vingut per quedar-se per sempre? Quins avantatges i inconvenients té? Ens aïlla socialment o permet la conciliació familiar? Estem formats per les anomenades feines del futur? Xantal Llavina en parlarà amb el còmic i productor Andreu Buenafuente.

I mentre vivim una crisi econòmica sense precedents ens preguntem com arriba molta gent a final de mes? Quins valors han de tornar a la societat? “Revolució 4.0” parlarà de valors i lideratge amb el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

Amb la pandèmia i la creació de la vacuna per a la Covid-19, la revolució digital de la salut també s’ha disparat, juntament amb altres camps com el de la robòtica o la intel·ligència artificial. El programa es pregunta com serà el món de demà en salut i entrevistarà l’actor Jordi Sánchez, amb qui parlarà dels 24 dies que va passar a l’UCI.

També s’abordarà el sector del turisme, un dels més afectats per la pandèmia, i es parlarà d’economia. Quan s’acabarà la crisi econòmica provocada per la pandèmia? Queda clar que s’ha de pensar en un món de demà més sostenible i igualitari. Xantal Llavina en parlarà amb el catedràtic d’Economia Santiago Niño-Becerra i el cuiner Nandu Jubany.

D’altra banda, la pandèmia de la Covid-19 ha fet créixer com mai les compres per internet. Com serà el món de demà pel que fa als hàbits de consum? El comerç electrònic o e-commerce ha vingut per quedar-se? Com se’n veu afectat el petit comerç? L’actriu i influencer Itziar Castro parlarà de la seva trajectòria i de la seva relació amb les xarxes socials.

El format

Els cinc capítols d’aquesta nova temporada seran més socials i menys tecnològics. “Revolució 4.0” agafa un to més personal i d’autor a partir de l’entrevista a un convidat central, enregistrada en espais com l’estadi Johan Cruyff, el recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau o la terrassa de l’edifici Imagina.

Els temes que vagin apareixent durant l’entrevista es traslladaran a l’Àgora, un espai de debat en què Xantal Llavina moderarà un col·loqui amb diversos participants que buscarà reforçar l’entreteniment sense perdre de vista la divulgació i les emocions. Casa terrat, la nova seu de la productora El Terrat, al carrer Casp, un espai polivalent que pot funcionar com a plató de televisió, acollirà l’àgora de debat de la tercera temporada de “Revolució 4.0”.

El programa també traslladarà la conversa a les xarxes socials i es podrà seguir a través de Twitter, Facebook i Instagram amb l’etiqueta #RevolucióTV3.