TV3 – La Nit en Directe

Televisió de Catalunya estrena avui La nit en directe, un programa d’entreteniment que ocuparà la franja
nocturna de dimarts a divendres, presentat per Xantal Llavina i Xescu Tàpies.

L’equip de l’En directe que ha estat fent fins ara les tardes passa a ocupar la franja nocturna. A partir de la mitjanit i durant quarantaminuts obriran una porta a les nits d’estiu per veure com es viuen.

Xantal Llavina serà l’encarregada de conduir el programa des del plató i en
Xescu Tàpies ho farà sempre des de l’exterior, amb la intenció d’apropar TV3 a la gent.

Actes arreu del país

Cada dia el programa també estarà en directe per algun racó de Catalunya per viure des de les festesmajors fins als concertsmésmultitudinaris o qualsevol altre esdeveniment festiu. L’objectiu
ésmostrar de forma divertida i relaxada comsón les nits d’estiu i quins en són
els protagonistes.

Seguint la línia de l’En directe, el programa oferirà reportatges d’interès general, consells útils per viure
millor l’estiu i estarà present als festivals més importants que se celebren a
Catalunya. Buscarà, entre altres coses, els que treballen mentre els altres gaudeixen de les vacances i explicarà què es pot fer i què està obert, a lamatinada.

La nit en directe també tindrà entrevistes al plató o al lloc on hagi anat en Xescu Tàpies i buscarà la
participació dels espectadors a través de missatges curts que apareixen a la pantalla responent als temes que es plantegin al llarg del programa.

Els reporters del programa seran la Lídia Penelo, la Maria CintaMéndez, la Susanna Bergés, el Xavi Ortells, l’ÒscarMoré i el Txabi Franquesa. Ells seran els encarregats de recórrer tot Catalunya per fer que les nits de TV3, aquest estiu, siguin una festa.

 

 

“La nit en directe” és un programa d’entreteniment que ocuparà la franja nocturna de TV3, de dimarts a divendres, presentat per Xantal Llavina i Xescu Tapias.

Xantal Llavina serà l’encarregada de conduir el programa des del plató i en Xescu Tapias ho farà sempre des de l’exterior, amb la intenció d’apropar TV3 a la gent. Cada dia el programa també estarà en directe per algun racó de Catalunya per viure des de les festes majors fins als concerts més multitudinaris o qualsevol altre esdeveniment festiu. L’objectiu és mostrar de forma divertida i relaxada com són les nits d’estiu i quins en són els protagonistes.

Seguint la línia de l’”En directe”, el programa oferirà reportatges d’interès general, consells útils per viure millor l’estiu i estarà present als festivals més importants que se celebren a Catalunya. Buscarà, entre altres coses, els que treballen mentre els altres gaudeixen de les vacances i explicarà què es pot fer i què està obert a la matinada.

“La nit en directe” també tindrà entrevistes al plató o al lloc on hagi anat en Xescu Tapias i buscarà la participació dels espectadors a través de missatges curts que apareixeran a la pantalla responent als temes que es plantegin al llarg del programa.

Els reporters del programa seran la Lídia Penelo, la Maria Cinta Méndez, la Susanna Bergés, el Xavi Ortells, l’Òscar Moré i el Txabi Franquesa. Ells seran els encarregats de recórrer tot Catalunya per fer que les nits de TV3, aquest estiu, siguin una festa.

 

Sense comentaris

Postejar un comentari