Premi #Dona TIC Divulgadora 2018 per la Generalitat Xantal Llavina

Xantal Llavina, del programa “Revolució 4.0” de Catalunya Ràdio, Premi Dona TIC Divulgadora per la Generalitat de Catalunya

El Premi Dona TIC Divulgadora 2018 destaca la tasca de Xantal Llavina en la divulgació en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

Els Premis Dona TIC, que s’han lliurat avui a Barcelona, en el marc del 12×12 Congress, són una iniciativa del Departament de Polítiques Digitals i de l’associació Tertúlia Digital.

La periodista Xantal Llavina, realitzadora del programa “Revolució 4.0” de Catalunya Ràdio, ha estat guardonada avui amb el Premi Dona TIC Divulgadora 2018, en un acte que s’ha fet a l’Auditori de l’Edifici Imagina, de Barcelona, i presidit pel conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, en el marc del 12×12 Congress. La directora de Relacions Institucionals de Microsoft Ibérica, Montserrat Pardo, ha estat l’encarregada de lliurar-li el guardó, que destaca per la seva tasca de divulgació en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

Els Premis Dona TIC, que contemplen set categories, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper cabdal de les dones en l’àmbit tecnològic i esperonar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. Els guardons són una iniciativa del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya i de l’associació Tertúlia Digital, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Xantal Llavina és periodista, emprenedora i directora de formats relacionats amb el món digital. Ha estat presentadora i directora dels programes “Autèntics.cat”, a ElpuntavuiTV (Premi Zapping 2017), i “Directe 4.0”, a Ràdio4 de RNE (Premi RAC 2013). El programa “Revolució 4.0” va rebre el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017. És autora del llibre “Facebook. Millori les seves relacions coneixent la xarxa social que connecta el món” (Profit Editorial, 2011).

“Revolució 4.0”, el programa de referència d’emprenedors i transformació digital de Catalunya Ràdio, s’emet els diumenges, de 23.05 a 00.00.

llegir notícia