Xantal Llavina és la ponent central del 10è Congrés CREA de Dones d’Empresa
L’Hble. Sra. Eva Menor, consellera d’Igualtat i Feminismes i la Sra. Marta Angerri directora general de comerç de la Generalitat de Catalunya participaran al congrés, amb les representants institucionals.
Vilanova i la Geltrú, 30 de setembre de 2024. La periodista Xantal Llavina serà enguany la ponència central del Congrés CREA de Dones d’Empresa, i anirà acompanyada d’una trentena de ponents del món de l’empresa, les tendències, ponents expertes en habilitats transversals, polítiques de gènere i dones d’una contrastada trajectòria professional a la darrera taula experiencial.
La tria de Llavina ha estat per la seva llarga trajectòria als mitjans de comunicació catalans i per ser pionera en liderar programes de divulgació sobre digitalització i tecnologies de la informació i la comunicació. Actualment, presenta el programa especialitzat en emprenedoria i transformació digital Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio i TV3.
El congrés CREA – Coopera, Repensa, Emprèn, Activa’t- de Dones d’Empresa té com a objectiu inspirar emprenedores, visualitzar carreres i projectes professionals amb èxit, contextualitzar els reptes actuals i futurs del món econòmic i explicar eines que poden ajudar les empreses a fer difusió dels seus projectes. Tot plegat amb clau de gènere femení. La desena edició del Congrés CREA estarà presentada per la periodista, cantant i formadora vocal Àurea Vidal.
Entre moltes altres propostes, l’edició d’aquest any comptarà en l’àmbit tecnològic amb la participació de Pilar Gil, astrofísica, i Gemma Castaño, científica vilanovina, que, a més, ha estat la primera dona cap dels àrbitres d’atletisme als JJOO de París 2024. També hi serà present Rosa Cuscó, comunicadora que promou el lideratge de la dona en les diferents etapes de la vida acompanyada per Anna Paré qui parlarà de salut a través del seu llibre “La cuina de la memòria”. La sostenibilitat tindrà el seu espai dins del Congrés CREA amb la intervenció de Laia Mata, especialista en estratègia digital “low carbon”. En l’apartat de transformació social i cultural comptarem amb l’experta Raquel Gavilán, que ens donarà les claus per la transformació digital a les empreses, amb Dolors Reviejo, consultora de RH i Igualtat, i Joanaina Escalas, empresària, que farà una conferència al voltant de la diversitat de gènere. En un àmbit més holístic, el Congrés oferirà un taller de psicomorfologia a càrrec de Cristina Gabarre, una ponència sobre risoteràpia, amb Naila Qalqili i una sessió amb Begoña Cartagena sota el títol “Ment expansiva, dona magnètica”. En matèria econòmica, l’emprenedora Eva Linares ens donarà les 7 claus per fer la teva empresa més rendible. A banda, hi haurà dues experiències que parlen de projectes molt personals, Pilar Moreno des de l’àmbit de la salut i la solidaritat i Martina Font des del coneixement del sector i l’emprenedoria.
Per primera vegada el congrés comptarà amb una associació d’homes, que ens parlaran de “”Masculinitats igualitàries, un repte social”, presentant pels docents Antoni Hernàndez i Dídac Ferrer.
El CREA també serà el marc de la presentació del curtmetratge “La Rosa”, que en la darrera edició va demanar finançament al col·lectiu i que enguany ja és una realitat.
Queden pendents alguns noms per tancar l’escaleta definitiva.
Aquest acte és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona i el suport incondicional de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.
llegir notícia