Xantal Llavina, tuitaire resident avui a Núvol

Saludem Xantal Llavina, que és avui tuitaire resident de Núvol. Xantal Llavina és una periodista amb una llarga trajectòria a la tv i la ràdio. Ha treballat amb grans professionals com Joaquim Maria Puyal a Catalunya Ràdio, Albert Om i Josep Cuní a TV3 i Manuel Fuentes a Punto Radio. Gràcies a aquest bagatge per diferents mitjans de comunicació, Llavina és avui una periodista emprenedora, versàtil i transversal que li agrada fer moltes coses alhora: fa premsa (ElPuntAvui), ràdio (Ràdio 4) i televisió (Efectivament, Esports·3).

Xantal LLavina en antena

Xantal Llavina és una presentadora telegènica que ha treballat com a presentadora als informatius de BTV als seus inicis, a Barça TV amb “La Nit del Lloro”, als magazines de tarda de TV3 fent de reportera, presentadora i de guionista de diversos programes com “El Club”, “En Directe”, “Estiu en Directe” o “La Nit en Directe”. I per bé que és més coneguda per les seves aparicions televisives, ara mateix està triomfant amb el seu propi projecte a la ràdio.

Directora i presentadora del programa radiofònic @Directe4.0, que s’emet cada tarda entre 16h i 19h, de dilluns a divendres, per @Radio4_rne, acaba aquesta setmana de juny la seva segona temporada, però no patiu. El 9 de setembre Directe 4.0 reprèn la tercera temporada amb  més de 490 programes fets, confirmada per l’audiència i pel premi de Ràdio Associació de Catalunya, que l’han distingit amb una menció de qualitat al millor programa de ràdio per presentar d’una manera fresca i dinàmica l’actualitat, la innovació, i la tecnologia amb una clara aposta per internet i les xarxes socials.

Xantal Llavina ha sabut situar el seu programa en un espai singular. Així com Gaspar Hernández ha trobat el nínxol de l’espiritualitat amb L’ofici de viure, Xantal Llavina ha generat el seu propi espai especialitzant-se en l’esfera digital: xarxes socials, internet, digitalització, un àmbit prou específic i alhora prou ampli perquè no te l’acabis mai.

El seu interès per les xarxes socials és palesa també en la secció “Xarxa S@cial” que manté al diari  ElPuntAvui, on entrevista persones que han fet alguna aportació significativa a Internet. És autora també del llibre Facebook (Profit Editorial), una anàlisi del funcionament i l’èxit de la xarxa social més seguida del món. I va presentar a Emprendedores TV, un magazine sobre innovació i tecnologia ‘theNextBigThing’

Llavina pot entendre com poques persones l’esperit de Núvol. Per tot això, és un honor tenir avui la Xantal de tuitaire resident. La podeu seguir a Twitter a @xantallavina

http://www.nuvol.com/noticies/xantal-llavina-tuitaire-resident-dema-a-nuvol/

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.