300 programes Revolució 4.0 2023 Xantal

El “Revolució 4.0” celebra diumenge l’edició número 300 amb un programa especial

Diumenge, 2 d’octubre, a les 22.05 per l’antena de Catalunya Ràdio, el “Revolució 4.0” celebrarà el programa número 300 amb una edició especial. Comptarà amb la participació de l’economista Oriol Amat, del doctor Bonaventura Clotet i de l’humorista i imitador Pep Plaza, a més d’un dels col·laboradors estrella de l’espai, Santiago Niño-Becerra, i de Jordi Pi i Ricard Castellet, que col·laboren des del primer dia amb el programa que dirigeix i presenta Xantal Llavina.

Al “Revolució 4.0” de dissabte, 1 d’octubre, per la web i l’app de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina entrevistarà l’extrenador d’handbol del Barça i expert en alt rendiment i lideratge Xesco Espar.

 

Al Revolució 4.0 de diumenge, especial edició número 300, Xantal Llavina conversarà amb l’economista Oriol Amat i el doctor Bonaventura Clotet, que analitzaran com ha canviat el món des que el programa va començar l’any 2017. També abordaran els reptes més importants de l’economia i la ciència mèdica per als propers anys.

També diumenge serà al programa l’humorista i imitador Pep Plaza, que va formar part de l’equip del “Revolució 4.0” durant diverses temporades. Santiago NiñoBecerra farà una secció especial parlant, sobretot, del futur immediat des del punt de vista econòmic. I Jordi Pi i Ricard Castellet, col·laboradors des de l’inici, faran un repàs de les novetats tecnològiques, i també d’alguns fracassos, que han anat apareixent durant les set temporades de vida de l’espai de divulgació i l’entreteniment dels caps de setmana a Catalunya Ràdio.

El dia abans del programa especial número 300, dissabte 1 d’octubre, per la web i l’app de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina entrevistarà l’extrenador d’handbol del Barça i expert en alt rendiment i lideratgeXesco Espar, que explicarà per què creu que, de la mateixa manera que en un equip esportiu cal estar en forma física i també treballar la tàctica, en qualsevol professió cal també estar en forma psicològica. Espar especificarà com cal treballar la concentració i la capacitat per superar moments de pressió.

El “Revolució 4.0” de dissabte també comptarà amb la presència deFèlix Ortega, director general de Barcelona Activa, que abordarà les claus més importants per als emprenedors de cara a la tardor i parlarà de la fira d’emprenedoria BizBarcelona, que se celebrarà d’aquí unes setmanes. Esteve Almirall, professor d’innovació d’Esade, destacarà novetats i tendències tecnològiques i es fixarà, sobretot, en què hi ha darrere d’una novetat i com pot fer evolucionar el dia a dia. I Lídia Codinachspresenta la Women Evolution, una cita imprescindible per a dones emprenedores que es farà el dia 6 d’octubre. Amb ponències en àmbits com la salut, el benestar o l’esport, Women Evolution contribueix a promoure la visibilitat de l’empoderament femení.

Llegir nota de premsa

Sense comentaris

Sorry, the comment form is closed at this time.